در این نوع از پارچه باید از آب سرد و سیکل شستشوی آرام ماشین لباسشویی استفاده کنید.
بهتر است پیش از شستشو شلوار را برعکس کنید.
توجه داشته باشید که از مواد شوینده ی در بر گیرنده سفید کننده استفاده نکنید.
در عوض استفاده از خشک کن، شلوار خود را در هوای آزاد قرار دارد و این گونه شلوار را خشک کنید.
از روشنایی مستقیم خورشید برای خشک کردن لباسهای خود استفاده نکنید.
ساییده شدن دکمه ها، زیپ و حتی پارچه های جین به هم سبب کم شدن عمر شلوار شما می شود، برای ممانعت از این عمل شلوار جین خود را پیش از شستشو برعکس کنید و از سیکل آرام ماشین لباسشویی کاربرد کنید.
از شوینده های نرم کننده استفاده کرده و هرگز سفید کننده به آن اضافه نکنید.
از آب سرد برای شست و شو استفاده کنید و اگر امکان داشته باشد شلوار جین را با سایر لباس های جین خویش بشویید این کار باعث می شود که رنگ و طرح شلوار شما همانند روز نخست سالم بماند.
در صورت نیاز به شستشوی لباسهایی که آسترهای پُر شده دارند (همانند کاپشنهای پر یا الیافدار)، حتما به خشکشویی قابل اعتماد مراجعه کنید. چرا که خشکشویی، دستگاه مخصوص شستشوی این نوع لباسها را دارد و خرج خرید لباس هدر نمیرود.
برای شستشوی پیراهن، کمتر از پودر های ماشین لباسشویی استفاده کنید.
آب سرد و مواد شوینده فاقد سفید کننده مناسب ترین گزینه برای شست و شوی این نوع لباس هستند.
برای خشک کردن پیراهن به جای استفاده از خشک کن آن را روی چوب لباسی قرار داده و در هوای آزاد خشک کنید.
برای اتو کردن پیراهن نیز دمای اتو را روی حالت متوسط اتو قرار دهید و از آن استفاده نمایید.
برای شستشوی تی شرت بهتر آن است که از آب سرد یا ولرم استفاده کنید.
سعی کنید از شوینده های مناسب و مخصوص آب سرد بهرهگیری کنید.
برای خشک کردن تی شرت هم بهترین جایگزین گیره استفاده از یک چوب لباسی است، اگر لازم است که از خشک کن استفاده نمایید، از دمای پایین خشک کن و بازه زمانی 2 تا 3 دقیقه استفاده شود.
برای حفظ و استحکام رنگ ها هنگام شستشو بهتر آن است که تی شرت های هم رنگ را با هم بشویید.
اگر ماشین لباسشویی شما تنظیمات خاصی برای لباس پشمی دارد از آن بهرهگیری نمایید و یا از دور کند ماشین لباسشویی که با عبارت Hand Wash مشخص می شود بهره بگیرید، اگر چنین تنظیماتی در ماشین لباسشویی شما وجود ندارد درجه سرعت آن را در پایین ترین حالت ممکن قرار دهید چون چرخیدن سریع به الیاف پشمی به شدت صدمه می زند.
پس از پایان یافتن شستشو اگر از خشک کن ماشین لباسشویی استفاده نکنید بهتر است و مناسب تر آن است که لباس را از ماشین بیرون آورده و با دست آرام فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس آن را روی یک حوله تمیز قرار دهید و حوله را به همراه لباس رول کنید تا آب آن گرفته شود.
از آویزان کردن لباس های بافتنی دوری کنید زیرا بافت خیس سنگین است و وزن زیادی را به الیاف لباس وارد میکند و سبب از بین رفتن فرم اولیه لباس می شود. لباس را افقی روی سطح یک حوله خشک قرار دهید تا با این کار به تدریج و با جریان هوا خشک شود.
اگر لباس شما لکه دار یا رنگی شد از دستورالعمل های ذیل بهرهگیری نمایید.
ابتدا با یک وسیله نوک تیز باقیمانده ی شکلات را از روی جامه جدا کنید.
مقداری شوینده روی لکه بمالید و به آهستگی مشت و مال دهید.
محل لکه را در یک ظرف که شامل آب و شوینده است ببرید و به آهستگی لکه را بشویید این کار را تا پاک شدن لکه ادامه دهید سپس لباس را آبکشی کرده و اجازه دهید خشک شود.
ابتدا مقداری پودر بچه یا نمک روی سطح مد نظر بریزید و اجازه دهید مدتی روی لکه بماند.
با یک قاشق روی محل مورد نظر به آرامی بکشید و آن را پاک کنید.
مقدار کمی شوینده روی لکه موردنظر بریزید و با یک مسواک روی محل وجود لکه به آرامی بکشید.
لباس خود را جداگانه شسته و اجازه دهید خشک شود.
به وسیله پارچه آغشته به الکل سفید سطح مورد نظر را به آرامی تمیز نموده و سپس با سرکه سفید رقیق شده این عمل را تکرار نمایید.
از آنجایی که معمولا لوازم آرایشی بر پایه روغن هستند استفاده از دستمال حوله ای و مایع ظرفشویی به جهت اینکه مایع ظرفشویی به بافت پارچه آسیبی نمیزند میتواند گزینه مناسبی باشد.
ابتدا با یک دستمال حوله ای لوازم آرایشی را از محل مورد نظر برداشته و پاک کنید، به هیچ وجه دستمال را روی محل لک نمالید بلکه سعی کنید برای جلوگیری از پخش شدن لکه روی آن آهسته ضربه بزنید.
دستان خویش را خیس کرده و مقدار کمی آب سرد از دستان خود به محل لک بپاشید، از آب گرم استفاده نکنید چرا که این کار باعث پخش شدن لکه می شود.
یک قطره مایع ظرفشویی را روی لکه ریخته و به آهستگی با انگشت اشاره مایع را روی لکه مشت و مال دهید، اجازه دهید یک لایه نازک از مایع روی لکه بماند، سعی کنید از مایع ظرفشویی با نیرو پاکیزه کنندگی چربی بالا استفاده کنید.
اجازه دهید مایع 10 تا 15 دقیقه روی لکه بماند سپس با یک دستمال تمیز روی لکه را پاک کنید، درصورت عمل نکردن این مراحل را تکرار کنید.
زمانی که پوشاک لکه روغنی دارد هیچگاه آن را در آب گرم نگذارید.
هرگز از سفید کننده هایی مانند وایتکس و … استفاده نکنید.
قبل از انجام خشکشویی به وسیله آب سرد و پارچه تمیز به آرامی تمام سطح را تمیز نمایید.